Kyçja në sistem:

Autorët:

# Info
1 Abdulazis Islami (Shqipëtar) kërko
2 Abdullah Zeneli (Shqipëtar) kërko
3 Adem Berisha (Shqipëtar) kërko
4 Adem Gajtani (Shqipëtar) kërko
5 Agim Deva (Shqipëtar) kërko
6 Agim Isaku (Shqipëtar) kërko
7 Agim Vinca (Shqipëtar) kërko
8 Agron Tufa (Shqipëtar) kërko
9 Alban Kardashi (Shqipëtar) kërko
10 Albana Mëlyshi (Shqipëtar) kërko
11 Aleks Çaçi (Shqipëtar) kërko
12 Aleks Stavre Drenova ASDRENI (Shqipëtar) kërko
13 Ali Aliu (Shqipëtar) kërko
14 Ali Huruglica (Shqipëtar) kërko
15 Ali Podrimja (Shqipëtar) kërko
16 Andon Zako Çajupi (Shqipëtar) kërko
17 Anton Pashku (Shqipëtar) kërko
18 Arben Orhani (Shqipëtar) kërko
19 Arif Demolli (Shqipëtar) kërko
20 Astrit Cani (Shqipëtar) kërko

Titujt:

# Info
1 Çufoja dhe Bubi Kaçurrel (Gaqo Bushaka)
2 E madhe është gjëma e mekatit (Mitrush Kuteli)
3 Forca e Ndërdijes 3 (Joseph Murphy)
4 Fuqia e Mendimit Pozitiv 2 (Norman Vincent Peale)
5 Kryqi i harresës (Flutura Açka)
6 Libri i Madh Me Gjëegjëza (Xhevair Lleshi)
7 Libri për Xhunglën (Radjard Kipling)
8 Mund Të Jeni Të Lumtur Pavarësisht Çdo Gjëje (Richard Carlson)
9 Pranvera e Madhe (Sotir Andoni)
10 Proze dhe vargje te zgjedhura 1 (Mitrush Kuteli)
11 Proze dhe vargje te zgjedhura 2 (Mitrush Kuteli)
12 Psikologjia e Shitjes (Brian Tracy)
13 Robinson Crusoe (Daniel Defoe)
14 Rrethimi (Tajar Hatipi)
15 Sekreti i Madh i Jetës (Nil Gun)
16 Tregime të moçme shqiptare (Mitrush Kuteli)
17 Tregimet e Petergurbut (Nikollai Gogol)
18 Tri jetë (Skender Luarasi)
19 Vargjet e lira, Novelat e qytetit të Veriut (Millosh Gjergj Nikolla MIGJENI)
20 Zogu dhe Kulla (Rrahman Dedaj)

Të kyçur në BibliotekaIme.gjilani.im:

Institucionet

1. Biblioteka e qytetit "Fan S. Noli", Gjilan, Qender,

Çka është BibliotekaIme.gjilani.im

BibliotekaIme.gjilani.im është një platformë unike në të cilën regjistrohen të gjitha huazimet e juaja tek biblioteka juaj.

Qasjen në të gjitha këto huazime keni edhe ju ku në çdo moment nga cilido cep i botës mund të shihni historikun e edukimit tuaj.

Rreth Nesh

Ne jemi një grup ambicioz me qëllimin kryesorë të ofrimit të shërbimeve më të mira arsimore për ju dhe për familjen tuaj.

Ne do të ofrojmë shfrytëzuesve tanë shërbime të cilat do të jenë ndihmëse dhe të dobishme

Misioni ynë është besimi ynë!!

Kyçuni edhe ju!

Edhe institucioni i juaj arsimorë mund të jetë pjesë e këtij projekti.

Na kontaktoni për të marrë më shumë informata rreth shërbimeve tona!!